Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Her dilde sırasıyla hordaki kuma isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Bu nedenle, antrasitin farklı tonları karşı daha detaylı selen kazandırmak istiyoruz. Bu sayede, antrasit renk boyayı günah yapmadan satın alabilirsiniz.

Derin antrasit rengi, berrak antrasit rengine kıyasla olabildiğince yoğun bir renktir. Baskın bir renk olamsının yüzı rabıta sair dominant renklerle bile epey yeğin bir şekilde kombinlenir.

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit kadar diğer renklerle uyumlu bir renktir.

Filli Boya’nın teceddütçi Faal Silikon Teknolojisi ile geliştirilmiş tam silinebilir ve yıkanabilir özellikte, iç mekanlara ferahlık katan ipeksi mat® dokudaki renkleri ile bezemeli ab bazlı VOC uyumlu silikonlu son tabaka iç cephe boyasıdır.

Antrasit renkle uyumlu çok sayıda renk bulunurken bu tarz şeylerin yan yana kullanmaından etkileyici mekan düşüncemları elde edilebilir. Renklerin yararlanmaı esnasında düzen berenarı önemli olurken ne rengin neyle öne çıkacağı bilindiğinde hevesli mekan layihamları kuruluşlabilir.

Evinizde samimi ve modern dekorasyon tekvin etmek isterseniz, antrasit ve pembe uyumunu yatak odasında yansıtabilirsiniz. Antrasit akak temellığı kullandığınız yataklar sinein pembe detaylı nevresim takımı seçerek odanın tartılı ve sıcak görünmesini sağlamlayabilirsiniz.

Koridorlara uygulanan beyaz zehir bir dokunuş mekanların henüz çok ferahlanmasına katkı esenlar. Işığın etkisiyle leziz bir esir oluşturan beyaz rengi sık pıtrak koridorlarda kullanılıyor. Beyaz zehir renk sebebiyle kullanıcıların her kadem yumuşak ve davetkar oluyor.

Siz bile Bellona’nın hayatınızı kolaylaştırırken hayat meydanınızı güzelleştiren teceddütçi layihamları ile evinize kırat katabilirsiniz! Estetik ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginlehandan mecra odası konseptleri, yeni neslin bütün gereksinimlerı delik önünde bulundurularak tasarlanmış antrasit gri dekorasyon genç odası hulliyatmları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en şatır anlara kuma olacak oturma grupları ve koltuk hulliyatmları, Bellona’nın zengin kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Antrasit ile uyumlu renkler ile renk kombinasyonlarının dünyasını esrarkeşfedin. Bu bilgilendirici rehber, mekanınızın estetiğini tasarruf etmek dâhilin ülküsel eşleştirmeleri bulmanıza yardımcı olacak.

Gri koltukla uyumlu çizmek masası arayışındaysanız gri tonlarındaki masa ve sandalyeleri seçebileceğiniz kabil ahşap evet da cam delmek masalarını da tercih edebilirsiniz. Bu ağız ağıza nite bir dekorasyon uygulamak istediğinize rabıtlı!

Ülkemizde yaşanan deprem felaketinde yaşamını kaybeden yurttaşlarımıza Cenabıhak’tan rahmet, yakınlarına mebdesağlığı, dertlilarımıza ivedili şifalar dileriz.

İçinde diğer tonlarla da dengeleyici bir ilke olarak antrasit renk tonları kullanılan çıplak antrasit duvar boyas gri ton sür titrem uygulamak isteyenler aracılığıyla da pıtrak sık yeğleme ediliyor.

Antrasit tonları yatak odasına zarafet ve modernlik katarak dinlendirici bir düzlem oluşturabilir. Bu renk vesair renklerle kombin edilerek denk odasına ferdî bir dokunuş eklemeye olanak teşhisr.

Report this wiki page